Vask og spænd!

Nu er den blå Ubalance sat til salg i butikken og jeg er næsten klar med den rosa. Den er tør og klar til at blive fotograferet. Her er et par billeder af processen før, under og efter udspænding. Tydeligt at se, hvad denne del af arbejdet betyder for det færdige resultat!

IMG_1228_1
Før vask og udspænding
Spændt!
Spændt!
Færdigt arbejde
Færdigt arbejde – uden kant, der ruller!

Jeg vasker normalt mit strik i vaskemaskinen på uldprogram og med uldvaskemiddel. Jeg bruger Remas flydende Uld- og finvask. Den er både billig og uden parfume. Her i huset bryder vi os ikke om parfumeret tøj. Men gerne en duft af uld:-)

Tørklædet er spændt ud på en gammel yogamåtte. Folk bruger vist lidt forskelligt: håndklæder, skum-legemåtter (dem, der ligner et puslespil) og man kan vist også købe nogle “rigtige” i strikbutikker. Yogamåtte fungerer dog perfekt. Jeg kan godt lidt at jeg kan sætte nåle i, så der er fuld kontrol over sagen. Når jeg strikker trøjer mm. gør jeg det samme. Her forsøger jeg at spænde det ud til mine og/eller opskriftens mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *