Mange bolde i luften

IMG_1048

Jeg strikker videre – som de sidste 40 ĂĄr – men samtidig arbejder jeg ogsĂĄ med at fĂĄ min butik løbet i gang. Der er mange krøller pĂĄ den del. Lige nu arbejder jeg mest med markedsføring, samtidig med at jeg sender en enkelt vare af sted i ny og næ. Det skulle gerne blive til mange flere. Jeg arbejder med at sprede det glade budskab via bl.a. facebook. Og sĂĄ har jeg fĂĄet visitkort. De kom i fredags og blev da meget gode 🙂

Det er svært at vælge mellem alle de gode muligheder for at holde sig beskæftiget pĂĄ sĂĄdan en dejlig forĂĄrssøndag. SĂĄ det bliver til lidt af det hele: Skitser til nyt tørklædedesign i morges, hĂĄndarbejdsmessen I trĂĄd med tiden i formiddags, strik i solskin over middag, og herefter lidt rengøring, fotografering af varer, pakke vare til kunde, og nu bloggen, web-butikken og facebook. Jeg keder mig ikke – dejligt.

Her er lige et billede fra dagens “photo shoot”. Der kommer et indlæg pĂĄ facebook senere om de gode strikkepinde fra HiyaHiya…….

IMG_1037

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *