Arvingen – og ÆV

IMG_0877

HMMM – helt godt gik det ikke!

IMG_0879

Nu er Arvingen færdig, og jeg var godt tilfreds lige indtil at den blev lagt til tørre og dagslyset faldt ind. Garnudsalg er kommet til at sende mig garn i to forskellige indfarvninger. Super ærgerligt. Desværre kan man ikke selv tjekke dette, da garnet fra dem er uden banderoler. Jeg havde købt en “cone” på 500 g. og 300 g. der var vundet op. De skal vist have en lille mail fra mig.

Bortset fra denne dumme fejl er den blevet god. Jeg tænker dog på om jeg skal kaste mig ud i at lave en mønsterbort i maskesting hen over farve-fejlen. Men det kan også komme til at se forkert ud. Heldigvis ligger fejlen jævnt hen over brystet. Det kunne også bare have været det ene ærme eller…

Garn: En tråd Blackhill Italiensk Tweed (i to nuancer af farven: Havregrød) samt en tråd Blackhill Kid Mohair Silk (farve: Kit)

Pinde: 7 mm

Ændring ifht. opskrift: Jeg har valgt at lave en rullekrave

2 meninger om “Arvingen – og ÆV”

  1. Hej Randi
    Ingen grund til ærgrelse over farveskiftet – det ser faktisk lidt delikat ud … på den diskrete måde 👍🏼

    1. Haha, tak Inge. Den er også kommet i brug. På skiferien landede der en kop kaffe på den, så nu ligger den vask. Måske er farvenuancen til gengæld væk….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *