MyBoshi og mandelgave

Så er endnu en hue færdig. Denne gang til mig, hvis jeg ellers kan forlige mig med at gå med hue. På skiferien skal den dog nok komme i brug til at dække over skihjelmhåret.   Min boshi fik ikke mange farver. Måske skal jeg liiige lave en til.

Og så blev jeg færdig med mandelgaven fra familiejulefrokosten 2. juledag. Johannes 10 år vandt gavekortet på et par striksokker i yndlingsfarver. Farverne skulle være Chelsea FCs farver og så syntes jeg der burde lidt tekst på.

img_0722

10 år og størrelse 42. Kunne have været nemmere (Juliane 1 år) eller værre (Albert 16 år og str. 46 – mindst).

Sokkerne er strikket med magic loop teknikken. Det fortrød jeg. De fire tråde filtrer ind i hinanden. Magic loop er bedre til en tråd på hver.

2 meninger om “MyBoshi og mandelgave”

  1. Hvor er det nogle fede sokker👍Dem bliver han helt sikkert glad for.
    God skiferie, når I når dertil 🏂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *