MyBoshi – så hækler vi.

IMG_0649

Familien er pludselig gået amok i hækling af MyBoshi huer. Jeg forærede to ud af fire søstre, Nanna og Julie, dette i julegave: 3 nøgler garn, opskrift, hæklenål og MyBoshi mærker. Til julefrokosten anden juledag fulgte et kursus med gaven. Det betød at en tredje søster, Dorte, også fik lært at hækle. Så i går var hun og jeg på garnshopping. Der var udsalg, så jeg kom hjem med garn til fem huer.

IMG_0658

Dorte købte ind til tre. Desuden havde vi bestillinger med fra de andre to “ny-hæklere”. Så til sammen har vi 12 huer, der nu skal hækles. Godt at vi er en stor familie…

IMG_0650

I kan her på siden følge produktionen efterhånden som huerne bliver færdige.

Historien om MyBoshi er sjov. To tyske fyre lærte at hækle på en skitur til Japan. De begyndte så småt at sælge huerne, og endte op med et stort forretningskoncept omkring huerne, som de kalder MyBoshi (boshi betyder hue på japansk). Prøv at se her MyBoshi.

En mening om “MyBoshi – så hækler vi.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *