Julestrik

IMG_0626

Julestrik kan være mange ting. Nisser, julekugler, spændende trøjer i røde og grønne farver med julemænd og snelandskaber (ja!). Her hos mig er alt dette ‘no go’. Julestrik er for mig nok nærmere jule-ferie-strik. Jeg havde ikke fået nået at finde på noget i år, men heldigvis kunne lageret hjælpe her.

IMG_0634

Jeg har for længe siden købt opskrift på Arvingen af Pia Hernø. Garn havde jeg også på lager. Så nu er jeg gået i gang og det kører bare derudaf. Ret langt er jeg nået på to aftener, så den er måske færdig inden arbejdet kalder i januar. Garnet er Italiensk tweed og silkmohair fra Garnudsalg.

Glædelig jul – fra en “Strikmutter”

IMG_0623
“Strikmutter”, lavet af min svigermor, Rikke

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *