Orden – nogen steder!

Måske er jeg ikke verdens største ordensmenneske – selv om jeg er bibliotekar og burde forstå at holde system i tingene. Det nøjes jeg med på jobbet. Herhjemme kan det knibe med at holde styr på garn og alle de dimser, der hører med til at være besat af at strikke. Nu har jeg syet nogle boks-etuier til mig selv. Denne her ligger nu altid i min strikkekurv.

DSC_0590Den indeholder maskemarkører, strømpepinde, tusser, målebånd, snoningspinde, sikkerhedsnåle og min filtede nålepude, der er lavet som en bog – nålene gemmer sig indeni. Den må jeg fotografere og vise en anden dag når lyset er til det.

DSC_0593

Faktisk har jeg nok syet de første 10-15 stykker af disse etuier. Jeg har selv en mere – i min skuldertaske. Der holder den styr på kuglepenne, læbepomade, usb-stik osv. Søstre, mor, svigerinder og veninder er også blevet begavet/belemret efter min sy-besættelse. Nogen bruger den til penalhus, nogen til kosmetik…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *