Færdigt resultat

Her er så det færdige resultat.

Det hjalp lidt med vask og udspænding, men jeg tror ikke jeg bliver helt tilfreds med den. Jeg kan godt lide boblerne og tænker om retriller i siderne ville passe bedre med strikkefasthed i højden. Inden næste forsøg kræves grundigt arbejde med strikkeprøve…. 

Her ses vrangsiden. Jeg har lavet huller på begge sider af  linningen, så man kan fiske snorene om på den side man ønsker. 

Op på hesten igen. Det skal nok blive godt til sidst 🙂

Ikke alle ideer er lige gennemtænkte 

Min nederdel med sømandsbobler blev færdig i juledagene. Inden den blev færdig kunne jeg godt se at der var et problem med ribben i siderne i forhold til sømandsbobler for og bag. Sømandsbobler fylder mindre i højden end rib. 
Som man kan se blev det IKKE GODT. 

Jeg bestemte mig for alligevel at strikke færdig og derefter prøve at trække den i facon. Det blev bedre og nederdelen er anvendelig, men anstrengelserne ender ikke ud i en opskrift. Jeg tænker at prøve med en anden kombination mellem for+bag og sider. Jeg er dog tilfreds med linning/løbegang.

Nu mangler jeg at lave snor til løbegang (mangler en strikkelise) og at tage billeder af færdigt og ikke helt tilfredsstillende resultat. 

Garn: Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka 

Pinde: 3

Opskrift: Det bliver det ikke til🙄