Ny strikketøj og nyt værktøj….

Så er jeg ved at pakke til skiferien. Og ingen ferie uden strikketøj! Garn, mønster og nye super-strikkepinde er klar.

   
Garn og opskrift er fra Du Store Alpakka. Meget lækkert luksusgarn!

Strikkepindesæt er fra HiyaHiya. Jeg er spændt på at teste dem. De er lavet i ekstra forstærket bambus og har kugleled ved wiren, således at den ikke snor under strikningen. Jeg har et Knit Pro sæt, men jeg kæmper med at især de tynde pinde løsner sig fra wiren under arbejdet. Så der skal spændes efter igen og igen. Første lille test af disse HiyaHiya pinde var lovende, så nu går jeg “all in”.  Anmeldelse følger…..

God vinterferie derude. 

Arvingen – og ÆV

HMMM – helt godt gik det ikke!

IMG_0879

Nu er Arvingen færdig, og jeg var godt tilfreds lige indtil at den blev lagt til tørre og dagslyset faldt ind. Garnudsalg er kommet til at sende mig garn i to forskellige indfarvninger. Super ærgerligt. Desværre kan man ikke selv tjekke dette, da garnet fra dem er uden banderoler. Jeg havde købt en “cone” på 500 g. og 300 g. der var vundet op. De skal vist have en lille mail fra mig.

Bortset fra denne dumme fejl er den blevet god. Jeg tænker dog på om jeg skal kaste mig ud i at lave en mønsterbort i maskesting hen over farve-fejlen. Men det kan også komme til at se forkert ud. Heldigvis ligger fejlen jævnt hen over brystet. Det kunne også bare have været det ene ærme eller…

Garn: En tråd Blackhill Italiensk Tweed (i to nuancer af farven: Havregrød) samt en tråd Blackhill Kid Mohair Silk (farve: Kit)

Pinde: 7 mm

Ændring ifht. opskrift: Jeg har valgt at lave en rullekrave