Orden – nogen steder!

Måske er jeg ikke verdens største ordensmenneske – selv om jeg er bibliotekar og burde forstå at holde system i tingene. Det nøjes jeg med på jobbet. Herhjemme kan det knibe med at holde styr på garn og alle de dimser, der hører med til at være besat af at strikke. Nu har jeg syet nogle boks-etuier til mig selv. Denne her ligger nu altid i min strikkekurv.

DSC_0590Den indeholder maskemarkører, strømpepinde, tusser, målebånd, snoningspinde, sikkerhedsnåle og min filtede nålepude, der er lavet som en bog – nålene gemmer sig indeni. Den må jeg fotografere og vise en anden dag når lyset er til det.

DSC_0593

Faktisk har jeg nok syet de første 10-15 stykker af disse etuier. Jeg har selv en mere – i min skuldertaske. Der holder den styr på kuglepenne, læbepomade, usb-stik osv. Søstre, mor, svigerinder og veninder er også blevet begavet/belemret efter min sy-besættelse. Nogen bruger den til penalhus, nogen til kosmetik…..

Snart kommer vi ikke udenom vanterne

Sidste vinter fik jeg strikket mange  vanter – flere end jeg selv kunne bruge. Desværre fik jeg ikke tage fotos af dem alle før de gik videre til andre hænder. Men nogen af dem kan jeg vise her. De næste dage vil jeg tage billeder af nogle par og prøve at finde frem til andre. Der bliver således kørt tema med vanter…

Her er det første par.  Det kan være lidt koldt at cykle om vinteren. Derfor fik jeg ideen at sy et overtræk til vanterne. Dem kan man nemt have i tasken og tage på og af alt efter vind og vejr. Ofte starter cykelturen med at man fryser, men når man har cyklet lidt får man varmen og det yderste lag kan tages af. Testet af hverdagen og fungerer perfekt!

Opskriften på vanterne er fra bogen “Vanter til alle årstider”. Garnet er vist nok Drops alpaca.

Overtrækkene er syet af noget anorakstof, jeg havde på lager. Jeg tænker at bævernylon også kan fungere. Snitmønsteret tror jeg at jeg fandt hos Stof og stil.

DSC_0565 DSC_0571 DSC_0567