Mange bolde i luften

Jeg strikker videre – som de sidste 40 år – men samtidig arbejder jeg også med at få min butik løbet i gang. Der er mange krøller på den del. Lige nu arbejder jeg mest med markedsføring, samtidig med at jeg sender en enkelt vare af sted i ny og næ. Det skulle gerne blive til mange flere. Jeg arbejder med at sprede det glade budskab via bl.a. facebook. Og så har jeg fået visitkort. De kom i fredags og blev da meget gode 🙂

Det er svært at vælge mellem alle de gode muligheder for at holde sig beskæftiget på sådan en dejlig forårssøndag. Så det bliver til lidt af det hele: Skitser til nyt tørklædedesign i morges, håndarbejdsmessen I tråd med tiden i formiddags, strik i solskin over middag, og herefter lidt rengøring, fotografering af varer, pakke vare til kunde, og nu bloggen, web-butikken og facebook. Jeg keder mig ikke – dejligt.

Her er lige et billede fra dagens “photo shoot”. Der kommer et indlæg på facebook senere om de gode strikkepinde fra HiyaHiya…….

IMG_1037

 

 

 

Greymouse – nu også med butik

Jeg har længe drømt om at lave min egen butik med garn, garnkurve, strikkepinde, opskrifter osv. Nu har jeg taget skridtet fra tanke til handling og fra drøm til virkelighed.

Min butik er en webshop og ligger her: www.greymouse.dk. Sådan her ser forsiden ud – og den åbner i dag!!!Hjemmeside billede

Jeg har arbejdet på at blive klar i nogle måneder. Der har været mange ting at beslutte og lære. Nævner i flæng: firmanavn, hjemmesideudbyder, aftale om betalingskort, butikkens udseende, moms, CVR, fotografering, valg af varer, logo, bogføring osv. osv.

Men nu er jeg i gang. Der vil løbende kommende nye varer, egne opskrifter og flere typer garn og kurve. Jeg skal bare lige vælge det helt rigtige:-)

Det har været en rigtig spændende proces indtil nu. Jeg har fået stor hjælp af min mand, Morten, til især hjemmesideopbygning og alt hvad dertil hører. Det er rigtig hyggeligt med et fælles projekt. Jeg har også været på Odense Kommunes iværksætterkursus, Iværksætterhjulet. Det kan helt klart anbefales, hvis man går med drømme om egen virksomhed. Det holdes vist i mange kommuner.